Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos kisautók, motorok

Fedezd fel a jövő mobilitását az új elektromos gyermekautóinkkal! Hagyd, hogy gyermeked álmai valóra váljanak, miközben biztonságosan és környezetbarát módon élvezik a vezetés élményét. Az elektromos gyermekautóink nem csupán játékok, hanem egy valódi kaland, ahol a gyermekek önállóságot és felelősséget tanulnak meg, miközben szórakoznak.

Egyedülálló funkciókkal és stílusos designnal rendelkező autóinkat úgy terveztük, hogy a legmagasabb szórakozás és kényelem szintjét nyújtsák. A csendes elektromos motorral könnyedén és simán haladhatnak az apróságok anélkül, hogy zaj vagy káros kibocsátás zavarná őket. A biztonság mindig az első helyen áll – a stabil kialakítás, a lassú indulás és a könnyen kezelhető irányítás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyermekek szüleik nyugodt felügyelete mellett fedezhessék fel a világot.

Ismerd meg a mobilitás új dimenzióját, ahol a kalandok végtelenek, és a gyermekeid mosolya mindig az első helyen áll. Vásárold meg az elektromos gyermekautót még ma, és induljon el a kisautós kaland!"

Szülői távirányítóval, biztonsági övvel felszereltek és 8km/h maximális sebességgel haladhatnak.

A kismotorokhoz nem tartozék a szülői távirányító, viszont pótkerekekkel szereltek és lassúbb sebességfokozatra is beállíthatók.

Rendezés: